​Tilbygning giver dig den tiltrængte plads

​​Hvis du føler, at hjemmet er blevet en smule trængt, så kan det være, at du trænger til en tilbygning. Dette kan eksempelvis være i form af nye værelser eller en karnap, det kan også være en større tilbygning på ydersiden af huset som for eksempel ny vinterhave, udestue eller carport.
En tilbygning er et større projekt, der kan tage tid at færdiggøre. Vi har stor erfaring i at arbejde både målrettet og effektivt, så du ikke blot får din ønskede boligudvidelse præcis som du vil have den, men også til den rette tid. Vi tilstræber nemlig at levere den bedste løsning på kort tid via dedikeret arbejde.

Mange års erfaring med ny tilbygning

Vi har en del erfaring, når det kommer til at udvide boligen med yderligere kvadratmeter. Derfor kan du trygt kontakte vores tømrer, hvis du går rundt med tanker om en ny tilbygning til hjemmet eller virksomheden.

Vi er vant til at udføre opgaver i specielt Viborg, Randers og Silkeborg, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal have lavet en tilbygning. Du kan få fat i os på telefon 22 37 02 38 eller ved at skrive til os på mail@denlilleexpert.dk