Indhent et uforpligtende byggetilbud -Ring:22 37 02 38

Tømrer- og snedkerarbejde i hele Jylland​

Udskiftning af døre & vinduer i hjemmet eller virksomheden

Vores dygtige medarbejdere er veluddannede i udskiftning af vinduer og kan løse alle opgaver inden for området. Det kan være behageligt med mere lys eller en ekstra ind- og udgang i bygningen, hvad end det er i huset, lejligheden eller måske endda på arbejdspladsen. Den bedste måde at opnå dette på er via udskiftning af døre og vinduer. Vi hjælper dig professionelt og rådgiver dig med montering af døre.

Udskiftning af vinduer helt efter dine egne behov

Vores fagfolk er ikke kun i stand til at stå for udskiftning af døre og vinduer; de ved også meget om de nødvendige materialer til en sådan opgave. Det vil sige, at hvis du eksempelvis selv har købt materialerne til udskiftning af vinduer, så er vi selvfølgelig i stand til at montere disse.

Du har også mulighed for at få et samlet tilbud, så du køber materialerne af os, hvorefter vi monterer dem for dig.​

Vi har kun de bedste materialer af højeste kvalitet, så du er sikker på at få mest muligt for pengene, når du indgår en aftale med os. Hvad end du vælger, så garanterer vi altid en udskiftning af døre eller udskiftning af vinduer til et yderst tilfredsstillende resultat.

Vi kører ud i hele området omkring Silkeborg, Randers og Viborg. Hvis du vil høre nærmere om udskiftning af døre og vinduer, kan du skrive til os på mail@denlilleexpert.dk eller ringe på telefon 22 37 02 38.​

Kontakt os - Byggefirmaet den Lille Expert ApS

Skriv en besked herunder​ - eller ring hvis det haster.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til dit tømrerfirma allerede i dag

Selv om en opgave virker forholdsvis lille eller ligetil, så kan den stadig drille, hvis man ikke har været vant til at arbejde med den slags opgaver tidligere. Her kan vi, som tømrer, træde til med vores store erfaring. Kontakt os på telefon 22 37 02 38 eller via e-mail på mail@denlilleexpert.dk og få et uforpligtende tilbud.

Gode grunde til at vælge
​Den Lille Expert

Medlem af Dansk Byggeri​'s garantiordning

Vælg en håndværker du bliver glad for! Byg Garanti dækker fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms.

23 års erfaring inden for tømrerfaget

Med mere end 23 års erfaring inden for tømrerfaget, kombineret med altid at være opdateret med de nyeste teknologier og materialer, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer tømreropgaver.

Professionel sparring og rådgivning

I forbindelse med et kommende byggeprojekt er der ofte mange spørgsmål. Vi svarer gerne på spørgsmål, og kommer med egne erfaringer fra tidligere projekter.

Om Den Lille Expert

Den Lille Expert er en mindre virksomhed - Vi har ingen stor og fordyrende administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem en høj og ensartet kvalitet, stabilitet, fornuftige priser samt stor fleksibilitet.​

Kontakt​ os

Byggefirmaet den Lille Expert ApS

Aalborgvej 143, 8830 Tjele

Telefon: 22 37 02 38

E-mail: ​mail@denlilleexpert.dk

CVR: 29316201