Indhent et uforpligtende byggetilbud -Ring:22 37 02 38

Tømrer- og snedkerarbejde i hele Jylland​

Tilbygning giver dig den tiltrængte plads

​​Hvis du føler, at hjemmet er blevet en smule trængt, så kan det være, at du trænger til en tilbygning. Dette kan eksempelvis være i form af nye værelser eller en karnap, det kan også være en større tilbygning på ydersiden af huset som for eksempel ny vinterhave, udestue eller carport.

En tilbygning er et større projekt, der kan tage tid at færdiggøre. Vi har stor erfaring i at arbejde både målrettet og effektivt, så du ikke blot får din ønskede boligudvidelse præcis som du vil have den, men også til den rette tid. Vi tilstræber nemlig at levere den bedste løsning på kort tid via dedikeret arbejde.

Mange års erfaring med ny tilbygning

Vi har en del erfaring, når det kommer til at udvide boligen med yderligere kvadratmeter. Derfor kan du trygt kontakte vores tømrer, hvis du går rundt med tanker om en ny tilbygning til hjemmet eller virksomheden.

Vi er vant til at udføre opgaver i specielt Viborg, Randers og Silkeborg, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal have lavet en tilbygning. Du kan få fat i os på telefon 22 37 02 38 eller ved at skrive til os på mail@denlilleexpert.dk.​

Kontakt os - Byggefirmaet den Lille Expert ApS

Skriv en besked herunder​ - eller ring hvis det haster.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til dit tømrerfirma allerede i dag

Selv om en opgave virker forholdsvis lille eller ligetil, så kan den stadig drille, hvis man ikke har været vant til at arbejde med den slags opgaver tidligere. Her kan vi, som tømrer, træde til med vores store erfaring. Kontakt os på telefon 22 37 02 38 eller via e-mail på mail@denlilleexpert.dk og få et uforpligtende tilbud.

Gode grunde til at vælge
​Den Lille Expert

Medlem af Dansk Byggeri​'s garantiordning

Vælg en håndværker du bliver glad for! Byg Garanti dækker fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms.

23 års erfaring inden for tømrerfaget

Med mere end 23 års erfaring inden for tømrerfaget, kombineret med altid at være opdateret med de nyeste teknologier og materialer, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer tømreropgaver.

Professionel sparring og rådgivning

I forbindelse med et kommende byggeprojekt er der ofte mange spørgsmål. Vi svarer gerne på spørgsmål, og kommer med egne erfaringer fra tidligere projekter.

Om Den Lille Expert

Den Lille Expert er en mindre virksomhed - Vi har ingen stor og fordyrende administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem en høj og ensartet kvalitet, stabilitet, fornuftige priser samt stor fleksibilitet.​

Kontakt​ os

Byggefirmaet den Lille Expert ApS

Aalborgvej 143, 8830 Tjele

Telefon: 22 37 02 38

E-mail: ​mail@denlilleexpert.dk

CVR: 29316201