Ring til os på

Tlf: 22 37 02 38

Ellers skriv til

denlilleexpert@mail.dk

Tagrenovering forbedrer det gamle tag markant

​Har dit gamle tag brug for en renovering eller måske endda en udskiftning, så er vi de rette at tage fat i. Vi kan give dit gamle tag en tagrenovering, så det igen kommer helt i top med hensyn til både holdbarhed og udseende.

En af de typiske årsager til at få en tagrenovering er, hvis der er behov for at få udbedret en af skade – eksempelvis i forbindelse med en forsikringsskade, eller hvis der er generel slitage på taget.

Nyt tag hvis en tagrenovering ikke er nok

Nogle tage kan være i så dårlig stand, at de slet ikke er til at redde, og i en sådan situation er en almindelig tagrenovering derfor ikke nok. Er dit tag i meget dårlig stand, så kan det bedst betale sig at lægge et helt nyt tag, så du én gang for alle kommer problemerne til livs. I så fald kommer vi gerne ud og laver en komplet vurdering af opgavens omfang, hvorefter vi giver et godt bud på opgavens samlede pris.

Har du brug for vejledning vedrørende tagrenovering, kan du kontakte os på telefon 22 37 02 38 eller denlilleexpert@mail.dk. Vi udfører tagrenovering eller udskiftning af tag i Viborg, Silkeborg og Randers.

​Byggefirmaet​

Den Lille Expert

Aalborgvej 143, Kistrup
8830 Tjele

BYGGEFIRMAET DEN LILLE EXPERT ApS
Aalborgvej 143
8830 Tjele
Tlf.: 22 37 02 38
CVR: 29316201
denlilleexpert@mail.dk

​Firmaoplysninger

Byggefirmaet den Lille Expert ApS

CVR: 29316201

Her finder du os

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 37 02 38

​E-mail:denlilleexpert@mail.dk

​Vi er medlem af: