Indhent et uforpligtende byggetilbud -Ring:22 37 02 38

Tømrer- og snedkerarbejde i hele Jylland​

Tagrenovering forbedrer det gamle tag markant

​​Har dit gamle tag brug for en renovering eller måske endda en udskiftning, så er vi de rette at tage fat i. Vi kan give dit gamle tag en tagrenovering, så det igen kommer helt i top med hensyn til både holdbarhed og udseende.

En af de typiske årsager til at få en tagrenovering er, hvis der er behov for at få udbedret en af skade – eksempelvis i forbindelse med en forsikringsskade, eller hvis der er generel slitage på taget.

Nyt tag hvis en tagrenovering ikke er nok

Nogle tage kan være i så dårlig stand, at de slet ikke er til at redde, og i en sådan situation er en almindelig tagrenovering derfor ikke nok.

Er dit tag i meget dårlig stand, så kan det bedst betale sig at lægge et helt nyt tag, så du én gang for alle kommer problemerne til livs. I så fald kommer vi gerne ud og laver en komplet vurdering af opgavens omfang, hvorefter vi giver et godt bud på opgavens samlede pris.

Har du brug for vejledning vedrørende tagrenovering, kan du kontakte os på telefon 22 37 02 38 eller mail@denlilleexpert.dk. Vi udfører tagrenovering eller udskiftning af tag i Viborg, Silkeborg og Randers.​

Kontakt os - Byggefirmaet den Lille Expert ApS

Skriv en besked herunder​ - eller ring hvis det haster.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til dit tømrerfirma allerede i dag

Selv om en opgave virker forholdsvis lille eller ligetil, så kan den stadig drille, hvis man ikke har været vant til at arbejde med den slags opgaver tidligere. Her kan vi, som tømrer, træde til med vores store erfaring. Kontakt os på telefon 22 37 02 38 eller via e-mail på mail@denlilleexpert.dk og få et uforpligtende tilbud.

Gode grunde til at vælge
​Den Lille Expert

Medlem af Dansk Byggeri​'s garantiordning

Vælg en håndværker du bliver glad for! Byg Garanti dækker fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms.

23 års erfaring inden for tømrerfaget

Med mere end 23 års erfaring inden for tømrerfaget, kombineret med altid at være opdateret med de nyeste teknologier og materialer, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer tømreropgaver.

Professionel sparring og rådgivning

I forbindelse med et kommende byggeprojekt er der ofte mange spørgsmål. Vi svarer gerne på spørgsmål, og kommer med egne erfaringer fra tidligere projekter.

Om Den Lille Expert

Den Lille Expert er en mindre virksomhed - Vi har ingen stor og fordyrende administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem en høj og ensartet kvalitet, stabilitet, fornuftige priser samt stor fleksibilitet.​

Kontakt​ os

Byggefirmaet den Lille Expert ApS

Aalborgvej 143, 8830 Tjele

Telefon: 22 37 02 38

E-mail: ​mail@denlilleexpert.dk

CVR: 29316201