Ring til os på

Tlf: 22 37 02 38

Ellers skriv til

denlilleexpert@mail.dk

Montering af døre i hjemmet eller virksomheden

​Vores dygtige medarbejdere er veluddannede i montering af vinduer og kan løse alle opgaver inden for området. Det kan være behageligt med mere lys eller en ekstra ind- og udgang i bygningen, hvad end det er i huset, lejligheden eller måske endda på arbejdspladsen. Den bedste måde at opnå dette på er via montering af døre og vinduer. Vi hjælper dig professionelt og rådgiver dig med montering af døre.

Montering af vinduer helt efter dine egne behov

Vores fagfolk er ikke kun i stand til at stå for montering af døre og vinduer; de ved også meget om de nødvendige materialer til en sådan opgave. Det vil sige, at hvis du eksempelvis selv har købt materialerne til montering af vinduer, så er vi selvfølgelig i stand til at montere disse. Du har også mulighed for at få et samlet tilbud, så du køber materialerne af os, hvorefter vi monterer dem for dig.

Vi har kun de bedste materialer af højeste kvalitet, så du er sikker på at få mest muligt for pengene, når du indgår en aftale med os. Hvad end du vælger, så garanterer vi altid en montering af døre eller montering af vinduer til et yderst tilfredsstillende resultat.

Vi kører ud i hele området omkring Silkeborg, Randers og Viborg. Hvis du vil høre nærmere om montering af døre og vinduer, kan du skrive til os på denlilleexpert@mail.dk eller ringe på telefon 22 37 02 38.

​Byggefirmaet​

Den Lille Expert

Aalborgvej 143, Kistrup
8830 Tjele

BYGGEFIRMAET DEN LILLE EXPERT ApS
Aalborgvej 143
8830 Tjele
Tlf.: 22 37 02 38
CVR: 29316201
denlilleexpert@mail.dk

​Firmaoplysninger

Byggefirmaet den Lille Expert ApS

CVR: 29316201

Her finder du os

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 37 02 38

​E-mail:denlilleexpert@mail.dk

​Vi er medlem af: