Indhent et uforpligtende byggetilbud -Ring:22 37 02 38

Tømrer- og snedkerarbejde i hele Jylland​

Facaderenovering er vigtigt for bygningens holdbarhed

​​Hvis ikke du fra tid til anden sørger for at give din bygning en facaderenovering, så risikerer du, at der med tiden trænger fugt ind i bygningen, hvilket kan skabe problemer i form af eksempelvis dårligere indeklima og selve bygningens sikkerhed. Derudover kan fugt også tære gevaldigt på pengepungen, da det kan blive en bekostelig og besværlig affære at slippe af med skaderne efterfølgende.

Med vores facaderenovering kan du styrke facaden på din ejendom

Vi har masser af erfaring med facaderenovering og derfor kan vores dygtige fagfolk udføre forskellige opgaver, uanset størrelse og type, når det kommer til renoveringer af ejendomme.

Blandt andet laver vi efterisolering og beklædning af slidte facader, og vi er i stand at renovere alle facadetyper, så de bliver stærkere og dermed kan din ejendom altså leve betydeligt længere.

Vores fagfolk tager sig af opgaver for både private kunder og virksomheder af alle størrelser i og omkring Silkeborg, Randers og Viborg. Har du brug for en facaderenovering af din ejendom, så kontakt os endelig på telefon 22 37 02 38 eller skriv til mail@denlilleexpert.dk - så giver vi gerne både vejledning og en anslået pris på den givne facaderenovering.​

Kontakt os - Byggefirmaet den Lille Expert ApS

Skriv en besked herunder​ - eller ring hvis det haster.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til dit tømrerfirma allerede i dag

Selv om en opgave virker forholdsvis lille eller ligetil, så kan den stadig drille, hvis man ikke har været vant til at arbejde med den slags opgaver tidligere. Her kan vi, som tømrer, træde til med vores store erfaring. Kontakt os på telefon 22 37 02 38 eller via e-mail på mail@denlilleexpert.dk og få et uforpligtende tilbud.

Gode grunde til at vælge
​Den Lille Expert

Medlem af Dansk Byggeri​'s garantiordning

Vælg en håndværker du bliver glad for! Byg Garanti dækker fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms.

23 års erfaring inden for tømrerfaget

Med mere end 23 års erfaring inden for tømrerfaget, kombineret med altid at være opdateret med de nyeste teknologier og materialer, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer tømreropgaver.

Professionel sparring og rådgivning

I forbindelse med et kommende byggeprojekt er der ofte mange spørgsmål. Vi svarer gerne på spørgsmål, og kommer med egne erfaringer fra tidligere projekter.

Om Den Lille Expert

Den Lille Expert er en mindre virksomhed - Vi har ingen stor og fordyrende administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem en høj og ensartet kvalitet, stabilitet, fornuftige priser samt stor fleksibilitet.​

Kontakt​ os

Byggefirmaet den Lille Expert ApS

Aalborgvej 143, 8830 Tjele

Telefon: 22 37 02 38

E-mail: ​mail@denlilleexpert.dk

CVR: 29316201